Levering binnen 3 werkdagen*

De levering is normaal binnen 3 werkdagen.

Per product kan dit iets afwijken. De voor elk product geldende levertijd bij elk product vermeld bij de “Extra informatie”.

Ruilen en retourneren

Ruilen

Wanneer u een geleverd product wenst om te ruilen, meld dit dan zo spoedig via de mail: retourformulier@zekergemak.nl en vul een ingevuld retourformulier mee.

Vermeld duidelijk welk product u alsnog wil kopen. Aansluitend nemen wij contact met u op voor de financiële afhandeling.

U kunt uw bestelling tot maximaal twee weken na aflevering omruilen. Hou bij het retourneren rekening met het

volgende:

  • Het product is ongebruikt en in nieuwstaat.
  • De originele verpakking is volledig netjes.
  • De kosten voor het retour sturen zijn voor de klant.

Na ontvangst en goedkeuring van het retour gezonden product en de financiële verrekening versturen wij het nieuw te leveren product.

Retourneren

Wanneer u van een aankoop af wilt zien dan dient u dit binnen twee weken na ontvangst, ingaande op de dag na de dag dat u uw aankoop heeft ontvangen, aan ons kenbaar te maken. Dit doet u door een ingevuld retourformulier te mailen naar: retourformulier@zekergemak.nl. Wanneer u ons eerst op de hoogte stelt dat u van de aankoop af wenst te zien, heeft u vanaf dat moment nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk te retourneren. Voldoet u niet aan deze termijn dan is de koop bindend en kunt u de bestelling niet retourneren.

U dient het retourformulier te gebruiken. Belangrijk is dat wij de zending bij binnenkomst kunnen identificeren.

Hou bij het retourneren rekening met het volgende:

  • Het product is ongebruikt en in nieuwstaat. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen wij een eventuele waardevermindering bij u in rekening brengen of de retour weigeren.
  • De originele verpakking is (indien van toepassing) zo netjes mogelijk (geen Duct Tape of excessief gebruik van plakband op de originele verpakking).
  • De kosten voor het retour sturen zijn voor de klant.
  • Aankopen met intentie tot gebruik voor zakelijke doeleinden kunnen geen aanspraak maken op het herroepingsrecht voor consumenten.

Belangrijk

Nadat u de Retourformulier-aanvraag heeft verzonden ontvangt u per mail een bevestiging met een Retournummer.

Bevestiging met retourneren altijd meesturen met de artikelen!

Zonder retournummer wordt een retour niet geaccepteerd en gecrediteerd.

Share This